De praktijk

Binnen onze tandheelkundige praktijk kunt U rekenen op de deskundigheid en kennis van ons al jaren op elkaar ingewerkt team.  Onze praktijk bestaat reeds sinds 1987. Elk lid van ons ervaren team heeft zijn eigen specifieke taken.

Tandartspraktijk Tussen de Vaarten in Almere verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij zijn een praktijk voor Algemene tandheelkunde en hebben ons verder gespecialiseerd in de behandeling van kinderen , esthetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk met de mogelijkheid tot vervaardigen van Cerec kronen direct aan de stoel die dezelfde werkdag nog klaar zijn. Mochten er behandelingen nodig zijn die verdere specialisatie vereisen dan beschikken wij over goede verwijsmogelijkheden naar de desbetreffende specialisten.

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team, dit door bijscholing, intercollegiaal overleg en cursussen zodat wij u met de nieuwste technieken kunnen blijven behandelen.

Een prettige en ontspannen sfeer binnen onze praktijk vinden we echter minstens zo belangrijk. Hopelijk vindt u dit ook terug in onze ruime wachtkamer. Door de aanwezigheid van tijdschriften, speelgoed en een beeldscherm met voorlichtingsfilmpjes en informatie wordt het wachten zoveel mogelijk veraangenaamd.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.